Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Prøveresultater for bakterier, virus, toxiner og næringsstoffer

Projekter og resultater fra undersøgelser af forekomst af bakterier og andre mikrobiologiske forhold (herunder antibiotikaresistens) i fødevarer, foder og i produktionsdyr samt næringsstofindhold og glutenindhold i fødevarer. 

​​

Fødevareundersøgelser

Fersk kød - fjerkræ

Fersk kød - kvæg

Fersk kød - svin

Fisk, skaldyr og produkter heraf

Hakket kød

Læskedrikke

Tilberedt kød

Æg og ægprodukter

Gluten i glutenfrit øl - slutrapport

Slagteriundersøgelser

Fjerkræ

Kvæg

Svin

Besætningsundersøgelser

Fjerkræ

​Foderundersøgelser (salmonella)

Foder

Antibiotikaresistensundersøgelser

Antibiotikaresistensundersøgelser af fjerkræ, svin og kvæg samt frugt og grønt

Næringsstofundersøgelser i perioden 2005-2017
Resultaterne af kontrol, kortlægning og overvågning af næringsstoffer til og med 2017. Resultater fra 2018 og frem kan findes under "Fødevareundersøgelser".  

 

2017​

Ændret 13. marts 2023