Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Persondatabeskyttelse i Fødevarestyrelsen

Her kan du læse mere om, hvad databeskyttelsesforordningen betyder dig, der benytter Fødevarestyrelsens hjemmeside.

​Formålet med databeskyttelsesforordningen er at styrke borgernes rettigheder. I det store hele kommer vores kunder til at have de samme rettigheder som i dag, men rettighederne styrkes eller skærpes med databeskyttelsesforordningen. Den teknologiske udvikling og globalisering gør det nødvendigt at sikre private personers rettigheder i endnu højere grad.

I Fødevarestyrelsen har vi gennemført workshops i alle enheder og gennemført kampagner, der skal sikre, at vi alle sammen er opmærksomme på ændringerne.

Udadtil har vi informeret tusindvis af primærbedrifter og virksomheder, vi har registreret persondata på, om de rettigheder den nye forordning giver dem.

Læs orienteringsbrevet til virksomheder, vi har registreret persondata på.

Vi har også systematiseret borgeres og virksomheders henvendelser, så hvis man har spørgsmål omkring sine rettigheder, kan man kontakte vores Kunderådgivning. De vil sikre, at henvendelserne havner det samme sted, så alle henvendelser bliver behandlet kompetent og ensartet.

Kontaktoplysninger på Kunderådgivningen.

Vi har desuden formuleret en Persondatapolitik, der i nærmere detaljer beskriver, hvordan vi i Fødevarestyrelsen arbejder med den nye forordning.

Du finder Persondatapolitikken her

Ændret 3. januar 2022